KNOKKEN IN HET TOILET VOOR DUMMIES: ‘Zo doe je dat’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KNOKKEN IN HET TOILET VOOR DUMMIES: ‘Zo doe je dat’ (video)

KNOKKEN IN HET TOILET VOOR DUMMIES: ‘Zo doe je dat’ (video)

Wat moet je doen als je aangevallen wordt in een kleine ruimte zoals een toilet? UFC en Bare Knuckle vechter Jason Knight weet er wel raad mee.

Knight begon op 14-jarige leeftijd als amateur en vocht tien keer voordat hij in 2009 op 17-jarige leeftijd professioneel werd. Hij stelde vervolgens een record van 16-1 samen voordat hij werd ondertekend door de UFC. Na zijn carrière als MMA-vechter stapte hij over naar het blote vuist boksen of beter bekend als Bare Knuckle.

In 2019 vocht Knight maar liefst twee keer tegen dezelfde tegenstander, voormalig UFC vechter en boezemvriend van de welbekenden Conor McGregor in een Bare Knuckle wedstrijd, de eerste ontmoeting in april verloor hij, maar in november pakte hij zijn revanche en won.

Gewoon blijven rammen

Recentelijk kwam er niet eerder gepubliceerde video naar buiten waar Knight te zien was tijdens een gevecht in een discotheek, hij werd aangevallen in het toilet door twee mannen. Geloof ons vechten op amper 1 vierkante meter met een volleerde vechter als Knight is geen goed idee.

Fans vroegen zich af hoe Knight zich kon verdedigen in zo’n kleine ruimte. Hij toog naar Instagram voor uitleg. “Het is heel simpel, ik begon op de invallers in te slaan, mijn advies is dan ook blijven rammen totdat de beveiliging komt. ” Het klinkt dus simpel, gewoon blijven slaan.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page