? | OPZOUTEN: UFC-vechters zijn slechte juryleden spuugzat Nieuws
Nieuws

? | OPZOUTEN: UFC-vechters zijn slechte juryleden spuugzat

? | OPZOUTEN: UFC-vechters zijn slechte juryleden spuugzat

Het UFC 247 event van afgelopen weekend lijkt een beerput aan ellende te hebben open getrokken.

De UFC 247 juryleden liggen zwaar onder vuur, deze zouden bij een groot aantal wedstrijden de verkeerde beslissingen hebben genomen en zelfs niet eens zitten opletten. Een van de presentatoren van UFC 247 de bekende Joe Rogan viel het op dat een jurylid niet eens naar een wedstrijd keek.

Rogan zei in de uitzending: "We zien een jurylid die letterlijk niet eens naar het gevecht kijkt. Dit is krankzinnig. ’Cruz, een voormalige UFC-kampioen en collega-analist, zei:‘ Ze kijken naar de vloer, wat een idioten. " De uitslagen van de wedstrijden komen hiermee in een kwaad daglicht te staan.

Ontslaan die slappe hap

Zo verloor Dominick Reyes van de regerend kampioen Jon Jones, die duidelijk moeite had Reyes van zich af te houden. Er wordt nu gesteld dat Jones won omdat een kampioen in de laatste 2 van de 5 rondes verslagen dient te worden, maar ook daar leek Reyes een voordeel te hebben. Na het gevecht zei Reyes 'zich genaaid' te voelen door de juryleden.

Maar het gaat nog verder, UFC-vechter Andrea Lee roept op dat de juryleden dienen te worden ontslagen na haar controversiële beslissingsverlies van Lauren Murphy. De juryleden scoorden de wedstrijd 30-27, 28-29 en 29-28 in het voordeel van Murphy. De algemene mening van de MMA-media was echter dat Lee gewonnen had. Wordt vervolgd……

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws