Kleinzoon van legende Muhammad Ali maakt prof boksdebuut Nieuws
Nieuws

Kleinzoon van legende Muhammad Ali maakt prof boksdebuut

Kleinzoon van legende Muhammad Ali maakt prof boksdebuut

Nico Ali Walsh, kleinzoon van Muhammad Ali, treed in de voetsporen van zijn bekende opa en bokslegende. Het jonge talent maakt op 14 augustus zijn prof boksdebuut.

Bob Arum promootte Muhammad Ali. Nu is hij de man achter het professionele debuut van Ali's kleinzoon. Arum vertelde aan ESPN dat Top Rank op 14 augustus het eerste prof gevecht in de carrière van Walsh zal presenteren als onderdeel van het Andrew Moloney-Joshua Franco-gevecht.

Historisch

Voor Arum zit er een flinke geschiedenis in dit gevecht. Het eerste gevecht dat Arum promootte was Ali's titelgevecht in 1966 tegen George Chuvalo op 29 maart. Een gevecht dat Ali won. Nu, generaties later, zal Arum een ​​gevecht voor de legendes kleinzoon promoten.

Walsh vertelde zaterdagavond aan ESPN dat hij zich niet kon voorstellen dat hij met een andere promotor zou gaan vanwege de connecties van zijn familie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws