King Of Brussels 2018 Yassine Moutacim 'Ik ben van plan het publiek te verbazen!' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / King Of Brussels 2018 Yassine Moutacim ‘Ik ben van plan het publiek te verbazen!’

King Of Brussels 2018 Yassine Moutacim ‘Ik ben van plan het publiek te verbazen!’

Op 10 februari zal de Europese hoofdstad trillen door het nieuwe event King Of Brussels

Op King Of Brussels wordt de mogelijkheid geboden om veel lokale strijders en twee Thai’s te aanschouwen voor een geweldige speciale avond  met Muay Thai en K-1 partijen. Onder de deelnemers zullen we de vertegenwoordiger van NaitoGymYassine Moutacim te zien krijgen, die een van de twee Belgen zal zijn om tegen de Thais te vechten. Yassine, 23, is al enkele jaren professioneel en heeft vaak gevochten in Frankrijk en Thailand. Deze 10de februari zal hij de kans hebben alles te geven voor zijn eigen publiek om de weg naar de overwinning te vinden, enzo zijn fans te tonen dat hij het potentieel heeft om zijn kampioenschap ambities te realiseren. In deze nieuwe uitdaging zal hij tegenover tegen de Thaise Sitthichai Thisungnoen staan in een gevecht op Full Muay Thai Regels gepland voor 3 rondes van 3 minuten -57kg

Terdege voorbereid op het gevecht

“Ik heb mij goed weten voor te bereiden op de grote dag! Ik train elke dag, ’s morgens en’ s avonds, want ik moet en ik heb veel te februari 10 te bewijzen na mijn laatste gevechten …” “Ik ken mijn tegenstander niet echt, maar ik zag een aantal video’s van hem. Dit is het soort vechter die er alles aan doen, die slaat hard en kan veel incasseren. Afgezien van dat, is het nog steeds een Thai die het spel natuurlijk goed onder de knie heeft. Het is goed omdat ik ook de regels van zijn kunst beheers. ”

Erg blij om op dit nieuwe evenement King Of Brussels uit te komen

“Ik ben erg blij om op dit nieuwe evenement King Of Brussels uit te komen, dat er zelfs beter uit zal zien dan de posters beloven. Zoals ik al eerder zei, ik heb veel te bewijzen en ik ben blij dat deze strijd een thuis wedstrijd is omdat ik van plan ben om het publiek te verbazen! ” Er resteren slechts twee weken voor de grote dag, als u dit evenement wat zal worden gehouden in het Paleis 12, en belooft een van de meest spectaculaire te zijn in België, hier is de link om direct naar het ticket reserveringssysteem te gaan. en laten wij eerlijk zijn Brussel is niet al te ver en de moeite waard om dit event te bezoeken.

https://www.ticketmaster.be/king-of-brussels

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page