KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV Nieuws
Nieuws

KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV

KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV
KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV

In Abu Dhabi vindt vrijdag het Enfusion Gala plaats, met een groot aantal kickboks wedstrijden op het programma.

De wegingen vonden donderdag al plaats voor het event van vrijdag in Abu Dhabi. Het evenement wordt gekenmerkt door de confrontatie tussen twee kampioenen, Enfusion 70kg wereldkampioen Jonay Risco en 72,5kg kampioen Tayfun "Turkish Turbine" Ozcan.

Dit is niet de eerste keer dat Risco en Ozcan elkaar treffen, er wordt dan ook verwacht dat het een stevige knokpartij wordt in de ring. Ook staat er een heus zwaargewicht toernooi op de rol, waar vier kickboksers de strijd met elkaar aan zullen gaan.

Kijk mee

Enfusion-wereldkampioen zwaargewicht Levi Rigters staat tegenover de Griekse Giannis Stoforidis, winnaar van het kwalificatietoernooi Enfusion 84 in Darmstadt, Duitsland. Martin "Paco" Pacas uit Slowakije staat tegenover de Servische knock-out koning Rade Opacic.

De winnaars zullen elkaar ontmoeten voor de toernooititel en een geldprijs. Opacic won de kwalificatie op het Enfusion-evenement in Belgrado met twee grote KO's. Rigters en Stoforidis kwalificeerden zich al eerder.

Ook online

Het evenement begint om 14.00 uur Nederlandse tijd, maar is op VICELAND terug te zien vanaf 20:30 uur in de avond. Ook wordt het evenement wordt live uitgezonden op de Enfusion Live-website (pay-per-view).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws