KICKBOKSSCHOLEN ZIJN HET ZAT: 'Corona proof open anderen mogen ook' Nieuws
Nieuws

KICKBOKSSCHOLEN ZIJN HET ZAT: 'Corona proof open anderen mogen ook'

KICKBOKSSCHOLEN ZIJN HET ZAT: 'Corona proof open anderen mogen ook'
KICKBOKSSCHOLEN ZIJN HET ZAT: 'Corona proof open anderen mogen ook'

Steeds meer sportscholen komen in het geweer en willen een einde aan de semi corona lockdown.

Ook een grote groep kickboksschool eigenaren is er gevoegelijk klaar mee en wil weer open. Buiten trainen mag met jongeren maar dat is slechts een pleister op de wonde, wat als het straks slechter weer wordt?

"Buiten trainen lijkt nu nog even leuk maar dekt echt niet alle kosten, ik ken collega's die huren steigers in om bokszakken buiten op te hangen, terwijl zij de contributie hebben verlaagd op stopgezet, " zegt een kickboksleraar.

We vallen anders om

Hij wil liever niet met naam en toenaam genoemd worden, "ik heb geleerd dat als je tegen herige huisjes aanschopt je gelijk op een zwarte lijst komt, waar is de Vechtsportautoriteit die zou juist nu een extra steun in de rug moeten geven," zegt hij.

Maandag deden sportschoolhouders via een video nog eens uit de doeken dat sporten op 1.5 meter best kan. "Dit kan toch ook bij kickboksen, waarom nog langer wachten met volwassen terwijl de winkelstraten weer vol lopen. Als dit zo doorgaat vallen velen van ons om. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws