Kickbokslegende Ernesto Hoost krijgt acteerrol in een nieuwe dramaserie Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Ernesto Hoost krijgt acteerrol in een nieuwe dramaserie

Kickbokslegende Ernesto Hoost krijgt acteerrol in een nieuwe dramaserie
Kickbokslegende Ernesto Hoost krijgt acteerrol in een nieuwe dramaserie

Ernesto Hoost, de kickbokslegende die in de hoogtij dagen van de K-1 in Japan grote successen boekte. Heeft een rol in de wacht gesleept in een nieuwe dramaserie.

De topkickbokser Hoost is het meest bekend om zijn super prestaties als kickbokser in de Japanse K-1 organisatie. Samen met andere grote namen als Peter Aerts, drukte Hoost zijn stempel op het kickboksen. Na zij roemrijke kickboks carrière ging hij over tot het coachen van kickboks talenten.

Op 15 januari is Hoost te zien in de tweede aflevering ‘Cronos’ van de nieuwe dramaserie Onze Straat. De serie is de opvolger van de Centraal en One Night Stand-films en is een initiatief van NTR, BNNVARA en VPRO, NPO-fonds, Nederlands Filmfonds en CoBO.

Vaderrol

Onze Straat is een nieuwe dramaserie waarin het leven van bewoners van één en dezelfde straat centraal staan. Alle zes afleveringen van 45 minuten, zijn gerealiseerd door een veelbelovend team van regisseur, scenarist en producent.

Een van de afleveringen (Cronos) gaat over Mus die de confrontatie met zijn verleden aangaat en zijn vader opzoekt. Zijn vader, gespeeld door Ernesto Hoost, blijkt te werken in een boksschool. Samen stappen ze de ring in en pakt Mus zijn verleden aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws