Kickbokskampioen Rico Verhoeven schiet ex-vriendin Jacky te hulp Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioen Rico Verhoeven schiet ex-vriendin Jacky te hulp

Kickbokskampioen Rico Verhoeven schiet ex-vriendin Jacky te hulp
Kickbokskampioen Rico Verhoeven schiet ex-vriendin Jacky te hulp

Eerder dit jaar gingen Rico Verhoeven en zijn inmiddels ex-vriendin Jacky Duchenne uit elkaar na een jarenlange relatie te hebben gehad.

Rico en Jacky kregen drie kinderen met elkaar, waar beiden nog steeds voor zorgen. Met het uit elkaar gaan moest er een oplossing gevonden worden voor onder nader het huis waar het gezin Verhoeven in woont.

Geen schulden

Website Bekende Buren meldt dat Rico alle lasten op zich genomen heeft en zelfs geholpen heeft een huis te kopen voor Jacky. De ex van de top atleet kocht een huis ter waarde van 460.000 euro. Zij hoefde hiervoor niet naar de bank maar het bedrijf van de kickbokser Rico Business verschafte haar een hypotheek van 310.000.

Ook bespaart Jacky tonnen euro's doordat Rico naast alle lasten ook schulden op zich heeft genomen. Zoals een onderhandse lening van 583.000 euro. Normaliter had Jacky namelijk de helft hiervan moeten mee betalen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws