Kickbokskampioen slaat er op los! 'Niet op auto zitten' (video) Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioen slaat er op los! 'Niet op auto zitten' (video)

Kickbokskampioen slaat er op los! 'Niet op auto zitten' (video)

Tristan Tate de bekende kickbokser viel meerdere mannen aan en sloeg er één op brute wijze neer omdat hij op de Bugatti van zijn broer Andrew zat. Beide broers zijn even berucht als beroemd.

Kickbokskampioen Andrew Tate werd verwijderd van YouTube, TikTok, Facebook en InstaGram. Tristan, de jongere broer van de controversiële kickbokser Andrew heeft een eigen vechtgeschiedenis. In zijn vechtcarrière had Tristan Tate een record van 43 overwinningen en 9 verliezen.

Weg bij de Bugatti

Beide broers schromen niet om buiten de ring geweld te gebruiken zoals ook in de video is te zien. Als een aantal mannen bij de peperdure Bugatti blijft rondhangen en er zelfs op gaan zitten vangt een van deze flinke klappen.

Vier keer won Tristan het wereldkampioenschap kickboksen en in 2009 veroverde hij de ISKA-titel kickboksen. Broers Andrew en Tristan werd recentelijk opgepakt in Roemenië waar zij worden verdacht van onder andere vrouwenhandel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws