Kickbokser MEPT fietsendief neer! 'Afblijven tuig' (video) Nieuws
Nieuws

Kickbokser MEPT fietsendief neer! 'Afblijven tuig' (video)

Kickbokser MEPT fietsendief neer! 'Afblijven tuig' (video)

Een fietsendief kreeg er flink van langs toen hij de dure E-Bike van een jongeman wilde stelen. Dat dit een domme zet bleek laten nieuwe videobeelden zien die gisteren vrijgegeven werden door de Politie van New York.

Nieuwe beelden tonen hoe de man, die naar verluidt pas gestart was met kickboksen, terugvecht tegen een dief die vorige maand zijn E-bike van hem probeerde af te nemen in Manhattan. De 28-jarige bezorger kwam aanlopen na het afleveren van een bestelling en werd aangevallen.

Hoofdpijn

De verdachte probeerde vervolgens de e-bike van het slachtoffer te pakken, maar hij bleef terugvechten. Video vrijgegeven door de NYPD toont het gevecht, waarbij het slachtoffer zijn aanvaller herhaaldelijk stompte en terugschopte terwijl hij probeerde weg te komen.

Volgens de politie is de verdachte er zonder fiets vandoor gegaan. Het slachtoffer had hoofdpijn, maar weigerde medische hulp.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws