Kickbokser Jorina Baars bereidt zich voor op aankomende wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickbokser Jorina Baars bereidt zich voor op aankomende wedstrijd

Kickbokser Jorina Baars bereidt zich voor op aankomende wedstrijd

Het is voorlopig even afzien voor ongeslagen Bellator kickboks kampioene Jorina Baars, op Instagram maakte zij bekend dat zij vandaag haar laatste snack naar binnen werkte en snel weer de ring in zal gaan. Baars staat onder contract bij Bellator kickboxing en was de afgelopen tijd al op zoek naar een geschikte tegenstander. Vooral via social media maakte zij kenbaar er klaar voor te zijn en een gevecht te willen aangaan.

Ongeslagen record

Baars is al geruime tijd ongeslagen zelfs tegen UFC kampioene Cris Cyborg die zij ook in een kickboks partij versloeg. Cyborg houdt inmiddels bij de vrouwen in de UFC een ongeslagen record, echter verwees Baars haar dus ooit naar het canvas. Baars staat er om bekend keihard te trainen zowel in haar eigen gym als bij Kops Gym in Amsterdam.

Anissa Haddoui

Jorina Baars vocht haar laatste partij op Bellator Kickboxing 9 in April en won van de Griekse Athina Efmorfiadi via TKO na 2 minuten en 28 seconden in ronde 2. Tegen wie Baars aantreedt is nog niet bekend, dat het een knalpartij wordt wel want Baars staat garant voor vuurwerk in de ring. Recentelijk berichten wij over een andere vrouwelijke kampioen Anissa Haddaoui, die een rematch wil tegen Baars iets wat al lang op haar verlanglijstje staat. Of Haddaoui haar tegenstander zal zijn laat zich raden.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page