Anissa Haddaoui vs Jorina Baars, het gevecht dat er moet komen! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anissa Haddaoui vs Jorina Baars, het gevecht dat er moet komen!

Anissa Haddaoui vs Jorina Baars, het gevecht dat er moet komen!

Althans al het aan Anissa Haddoui (Mike’s Gym) ligt, in 2011 vocht zij al eens tegen Jorina Baars, deze partij werd echter gestopt omdat volgens de scheidsrechter Anissa haar neus was gebroken. Dit bleek achteraf niet het geval, toch werd de winst aan Baars toebedeeld. Na de partij heeft Anissa geen één kickboks partij meer verloren, werd zelfs twee keer WFL kampioen, Kunlun kampioen (als eerste Europese), tot ze in 2017 onterecht in China op punten verloor. En nu heeft zij haar pijlen gericht op Jorina Baars.

Jorina Baars is een tegenstander van formaat waar Anissa zich graag nog eens tegen zou meten

Het verlies in China heeft Anissa gelijk weer recht getrokken door het niet meer op punten te laten aan komen, maar voor de knockout of TKO te gaan in haar volgende partijen. En heeft ze haar winstrecord nog verder uitgebouwd, echter heeft ze nu haar zinnen gezet op Jorina Baars. En niet zonder reden, het verlies van 2011 moet recht worden getrokken volgens Anissa. Jorina is in de tijd dat zij en Anissa tegenover elkaar stonden uitgegroeid tot ongeslagen wereldkampioen bij Bellator Kickboxing. Voor Anissa die een zelfde groei doormaakte bij andere organisaties, is Jorina een tegenstander van formaat waar zij zich graag nog eens tegen zou meten.

Voor Jorina maakt Anissa graag een uitzondering

Anissa wil Baars van haar onverslagen record af helpen, dit hoopt zij dan ook te doen op een GLORY of Bellator toernooi om gewoon voor eens en altijd te laten zien dat zij de beste vrouwelijke kickbokster is op het gewicht rond de 65 kg, zelf vecht ze altijd rond de 60 kg maar voor Jorina maakt ze graag een uitzondering. Bovendien hebben de dames nog wat kwaad bloed op te lossen tussen elkaar. Zo werden er al eens over en weer harde woorden uitgewisseld in diverse interviews.

Dit is een gevecht wat er zou moeten komen

Voor Anissa was de ontmoeting met Baars in 2011 niet de laatste en heeft ze het gevoel heeft dat Jorina blaft maar niet wil of durft te bijten. Vanaf de kant van team Anissa is geprobeerd de wedstrijd in gang te zetten op het WFL gala, echter is dat er niet van gekomen. Echter is dit een gevecht wat er zou moeten komen, om eens en voor altijd te bewijzen wie de beste van de twee is, als het aan Anissa ligt is er geen twijfel, “ik ben de beste zegt zij en bewijs dat graag, maar Jorina geeft niet thuis. ” Mocht Jorina Baars wel besluiten de uitdaging aan te gaan, dan is een partij gegarandeerd waar de fans van zullen genieten, wanneer zal het er van komen?

 

Bekijk ook

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page