Kickboksen Lion Fight: 'Regian Eersel verdedigt titel in Amerika' Nieuws
Nieuws

Kickboksen Lion Fight: 'Regian Eersel verdedigt titel in Amerika'

Kickboksen Lion Fight: 'Regian Eersel verdedigt titel in Amerika'
Kickboksen Lion Fight: 'Regian Eersel verdedigt titel in Amerika'

Lion Fight Promotions heeft gisteren aangekondigd dat de Thaise vechter Talaythong Sor. Thanapetch de heersende Lion Fight super middengewicht kampioen Regian Eersel uitdaagt voor de titel op Lion Fight 50.

Lion Fight 50 vindt plaats op zaterdag 3 november in het historische Los Angeles Memorial Coliseum in Los Angeles en wordt uitgezonden op het CBS Sports Network. Thanapetch heeft een geregistreerd record van 86-40 en heeft een Top King-toernooititel gewonnen. Hij zal moeten vertrouwen op zijn ervaring en kunde tegen Eersel (49-4), de uit Nederland komende vechter die in Lion Fight een van de grootste namen is.

Nederlander

"Regian Eersel is ongeveer net zo'n dominante kampioen in Muay Thai - eerlijk gezegd in elke vechtsport - en het zal een enorme opgave zijn om de titel bij hem weg te nemen", zei Lion Kent CEO Scott Kent in het persbericht.

"Maar Thanapetch is een elite vechter die ongetwijfeld de zwaarste test zal zijn waarmee Regian in de Lion Fight-ring te maken heeft gehad", voegde Kent toe. "Het is een geweldig gevecht om als hoofdevenement te hebben voor zo'n prestigieuze show als Lion Fight 50 en als ons eerste evenement op CBS Sports Network. Ik geloof dat het de wereld zal laten zien waar Lion Fight's merk Muay Thai voor staat. "

Met dank aan KickboxingZ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws