Kickboks serie Vechtershart stopt ermee! Nieuws
Nieuws

Kickboks serie Vechtershart stopt ermee!

Kickboks serie Vechtershart stopt ermee!

Na twee seizoenen stopt BNN-VARA met de kickboks serie Vechtershart

De serie Vechtershart komt aan zijn einden en stopt na twee succesvollen seizoenen op TV. Imanuelle Grives, actrice en hoofdrolspeelster van de serie, maakte dit donderdag bekend. Op Instagram vertelt Grives dat ze veel vragen kreeg of er een vervolg op de serie zou komen, en zij daar nog in zou spelen. Recentelijk was zij nog in Suriname waar zij trainde met voormalige wereldkampioene Ilona Elmont wat indiceerde dat zij zich klaarstoomde voor een vervolg op de serie. In 2016 werd Vechtershart nog door de NPO ingezonden voor de International Emmy Awards.

Kickboks serie Vechtershart stopt ermee!

De actrice bedankt via Instagram de kijkers van het programma

"Sta voor mij klaar met het kijken en de fantastische ondersteuning! Heb nog nooit zoveel gehad gekregen en heb een geweldige ervaring met de transformatie die ik heb in deze serie en de geweldige kickbokswereld die ik heb leren kennen. " Zo schrijft Grives die een prominente rol in de serie had. Marloes van Grotel, persvoorlichter bij BNN-VARA, verteld dat er geen specifieke reden is voor het afbreken van de TV serie. Ook zijn er geen budget vraag stukken, of vielen de kijkcijfers tegen, het houdt gewoon op dit gebeurt wel meer zegt zij. Soms lopen series gewoon af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws