? | Zoon kickbokslegende Nieky Holzken is een beest in de ring Nieuws
Nieuws

? | Zoon kickbokslegende Nieky Holzken is een beest in de ring

? | Zoon kickbokslegende Nieky Holzken is een beest in de ring
? | Zoon kickbokslegende Nieky Holzken is een beest in de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt bij de kickboks familie van kampioen Nieky Holzken bewijst zijn zoon Geraldo.

Het komt niet zo heel vaak voor dat in het kickboksen een zoon of dochter een zelfde stap maakt als een beroemde vader. In het geval van Nieky Holzken, lijkt zoon Geraldo een schoolvoorbeeld van hoe natuurlijk talent omgevormd kan worden naar succes in de ring.

Wie de jonge vechter volgt op social media ziet een hele ontwikkeling ontstaan van een jong ventje welke eerst mee ging hardlopen met zijn vader, tot nu al een beest in de ring. Onder leiding van Nieky en opa Sjef Weber is te zien dat de volgende kampioen al lijkt te zijn opgestaan.

Toppers

Afgelopen weekend vocht Geraldo in Turkije met succes in een bikkelhard kickboks toernooi. In een video op Instagram is te zien dat hij nu al een succesvolle toekomst in de sport zal hebben. Naast Geraldo zijn er nog een aantal voorbeelden zoals de zoon en dochter van K-1 Legende Peter Aerts die een goed potje kunnen knokken.

En natuurlijk Roel Mannaart, zoon van legende Andre Mannaart die in de K-1 wereldkampioen is en regelmatig bij GLORY Kickboxing in de ring staat. Maar even terug naar Geraldo, het ziet er naar uit dat de volgende kampioen op weg is naar de top. Hij zal vast al op het vizier staan van enkele grote organisaties. Knallen maar…. OSU!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws