Zo sloopte Hesdy Gerges zijn tegenstander bij Enfusion (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zo sloopte Hesdy Gerges zijn tegenstander bij Enfusion (video)

Zo sloopte Hesdy Gerges zijn tegenstander bij Enfusion (video)

Enfusion organiseerde als eerste na de corona lockdown vechtsport events met kickboksen en MMA in ons land. Als een van de grotere organisaties in de wereld staat Enfusion bekend voor het brengen van topgevechten, zo ook afgelopen weekend.

Niemand minder dan Hesdy Gerges stond in de ring tegenover Mohamed El Bouchaibi. Het event was live te zien via online videostream. Er was geen publiek aanwezig door de coronamaatregelen, maar dat maakte de spanning er niet minder om.

Kijk live mee

De fans zagen een fitte en bovenal krachtige Gerges die gedegen zijn tegenstander afbrak. De snoeiharde low-kicks waren te veel voor El Bouchaibi. Bekijk de highlight video om te zien hoe Gerges de partij op zijn naam schreef.

Aanstaande vrijdag 9 oktober zijn er maar liefst twee Enfusion events in Alkmaar, Enfusion MMA #04 om 20.00 (CET) en Enfusion Xtreme Standup #04 om 21.45 (CET). Deze zijn live te volgen via Enfusion live, voor de prijs hoef je als vecht fan het niet te laten, want meekijken kost slechts €8,99 voor beide events. KLIK HIER voor de live stream.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws