World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention

World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention

World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention

De WBC MuayThai World Convention in Bangkok, Thailand, zal van 13 maart tot 16 maart 2020 gehouden worden, in The Athenee Hotel, in het centrum van Bangkok.

De WBC MuayThai bestaat al meer dan zestien jaar en is opgericht door de voorzitter van de World Boxing Council, Jose Sulaiman, samen met zijn goede vriend, WBC Vice-President, Pol. Generaal Kovid Bhakdibhumi. Sinds 2005 heeft de WBC MuayThai een groot aantal internationale, internationale en nationale kampioenen uit alle hoeken van de wereld gekroond.

De openingsceremonie van de WBC MuayThai-conventie zal de Thaise cultuur vieren en de oude tradities van MuayThai, de nationale sport van Thailand, laten zien. De allereerste World Boxing Council MuayThai-conventie zal tweedaagse van WBC MuayThai-workshops en trainingsseminars organiseren voor ringfunctionarissen.

Veel activiteiten

Ook zal er over arbitrage, jurering en regels en voorschriften van WBC MuayThai-kampioenschappen worden gesproken. De Conventie zal elite MuayThai-kampioenschappen organiseren, aangezien drie WBC MuayThai-wereldtitelgevechten zullen plaatsvinden tijdens deze wereldwijde bijeenkomst in Bangkok, samen met een WBC Asia-kampioenschap bokswedstrijd.

MuayThai is authentieke Thaise krijgskunst. De oude vormen van MuayThai zijn boeddhistisch van aard. De legende van Ramayana – ‘Ramakian’ in het Thais, in het bijzonder de apengod Hanuman, waarbij de Muay Thai traditioneel vecht tegen de vechtgoden.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page