World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention Nieuws
Nieuws

World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention

World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention
World Boxing Council organiseert 1e Muay Thai World Convention

De WBC MuayThai World Convention in Bangkok, Thailand, zal van 13 maart tot 16 maart 2020 gehouden worden, in The Athenee Hotel, in het centrum van Bangkok.

De WBC MuayThai bestaat al meer dan zestien jaar en is opgericht door de voorzitter van de World Boxing Council, Jose Sulaiman, samen met zijn goede vriend, WBC Vice-President, Pol. Generaal Kovid Bhakdibhumi. Sinds 2005 heeft de WBC MuayThai een groot aantal internationale, internationale en nationale kampioenen uit alle hoeken van de wereld gekroond.

De openingsceremonie van de WBC MuayThai-conventie zal de Thaise cultuur vieren en de oude tradities van MuayThai, de nationale sport van Thailand, laten zien. De allereerste World Boxing Council MuayThai-conventie zal tweedaagse van WBC MuayThai-workshops en trainingsseminars organiseren voor ringfunctionarissen.

Veel activiteiten

Ook zal er over arbitrage, jurering en regels en voorschriften van WBC MuayThai-kampioenschappen worden gesproken. De Conventie zal elite MuayThai-kampioenschappen organiseren, aangezien drie WBC MuayThai-wereldtitelgevechten zullen plaatsvinden tijdens deze wereldwijde bijeenkomst in Bangkok, samen met een WBC Asia-kampioenschap bokswedstrijd.

MuayThai is authentieke Thaise krijgskunst. De oude vormen van MuayThai zijn boeddhistisch van aard. De legende van Ramayana - 'Ramakian' in het Thais, in het bijzonder de apengod Hanuman, waarbij de Muay Thai traditioneel vecht tegen de vechtgoden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws