Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk

WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk

Op zondag 17 Februari 2019 barst het spektakel weer los tijdens het WFL toernooi in het Topsportcentrum Almere. De bomvolle fight card belooft een aantal knalpartijen.

Zo bevat het event een zogenaamd Final 8 torurnament waar acht van de beste vechters uit de WFL 70KG divisie het op één avond tegen elkaar op zullen nemen.

Naast dit toernooi zal er ook een spetterend 4-Mans -95KG toernooi plaatsvinden met o.a. een ware titanenstrijd tussen Brian Douwes en Raymon Bonte.

Rematch

Niemand minder de WFL Kampioen Jay Overmeer zijn titel verdedigen tegen Darryl Sichtman in een rematch. In hun vorige ontmoeting ging Overmeer er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen.

Sichtman heeft voor een kans op deze rematch een lange weg af moeten leggen door tijdens een kwalificatie toernooi op één avond van twee tegenstanders te winnen.

Bekende namen

WFL Almere beloofd een avondvullend programma te worden vol spetterende partijen. Zo zijn er nog meer bekende namen toegevoegd zoals Kevin van Heeckeren die o.a. bij GLORY in de ring staat en namen als Fred Sikking, Boy Boy Martin, Santino Verbeek en velen meer.

LEES OOK: Staredown Boxing Influencers loopt uit de hand

De WFL staat er om bekend de vechtfans te willen vermaken. De organisatie van Melvin Manhoef is dan ook een van de meest innoverende vechtsport organisaties die een mix van Kickboksen en MMA biedt. Tevens is men de organisatie achter Boxing Influencers.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.