Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk

WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk

Op zondag 17 Februari 2019 barst het spektakel weer los tijdens het WFL toernooi in het Topsportcentrum Almere. De bomvolle fight card belooft een aantal knalpartijen.

Zo bevat het event een zogenaamd Final 8 torurnament waar acht van de beste vechters uit de WFL 70KG divisie het op één avond tegen elkaar op zullen nemen.

Naast dit toernooi zal er ook een spetterend 4-Mans -95KG toernooi plaatsvinden met o.a. een ware titanenstrijd tussen Brian Douwes en Raymon Bonte.

Rematch

Niemand minder de WFL Kampioen Jay Overmeer zijn titel verdedigen tegen Darryl Sichtman in een rematch. In hun vorige ontmoeting ging Overmeer er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen.

Sichtman heeft voor een kans op deze rematch een lange weg af moeten leggen door tijdens een kwalificatie toernooi op één avond van twee tegenstanders te winnen.

Bekende namen

WFL Almere beloofd een avondvullend programma te worden vol spetterende partijen. Zo zijn er nog meer bekende namen toegevoegd zoals Kevin van Heeckeren die o.a. bij GLORY in de ring staat en namen als Fred Sikking, Boy Boy Martin, Santino Verbeek en velen meer.

LEES OOK: Staredown Boxing Influencers loopt uit de hand

De WFL staat er om bekend de vechtfans te willen vermaken. De organisatie van Melvin Manhoef is dan ook een van de meest innoverende vechtsport organisaties die een mix van Kickboksen en MMA biedt. Tevens is men de organisatie achter Boxing Influencers.

Bekijk ook

150 sportscholen gaan zaterdag open: ‘Pikken het niet langer’

Ruim 150 sportschoolhouders willen zaterdag sportlessen gaan aanbieden. Met de protestactie hoopt de branche het ...

Zo verdienen bekende Nederlandse vechters er een centje erbij

Bekende kickboksers verdienen naast het vechten op allerlei manieren er een lekker centje bij. Vooral ...

‘Ik moest gewoon zijn bloed proeven’: Tyson Fury (video)

Tyson Fury onthult waarom hij bloed van Deontay Wilder’s nek likte tijdens hun herkansing een ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page