WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk Nieuws
Nieuws

WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk

WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk
WFL Almere: bomvolle fight card belooft vuurwerk

Op zondag 17 Februari 2019 barst het spektakel weer los tijdens het WFL toernooi in het Topsportcentrum Almere. De bomvolle fight card belooft een aantal knalpartijen.

Zo bevat het event een zogenaamd Final 8 torurnament waar acht van de beste vechters uit de WFL 70KG divisie het op één avond tegen elkaar op zullen nemen.

Naast dit toernooi zal er ook een spetterend 4-Mans -95KG toernooi plaatsvinden met o.a. een ware titanenstrijd tussen Brian Douwes en Raymon Bonte.

Rematch

Niemand minder de WFL Kampioen Jay Overmeer zijn titel verdedigen tegen Darryl Sichtman in een rematch. In hun vorige ontmoeting ging Overmeer er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen.

Sichtman heeft voor een kans op deze rematch een lange weg af moeten leggen door tijdens een kwalificatie toernooi op één avond van twee tegenstanders te winnen.

Bekende namen

WFL Almere beloofd een avondvullend programma te worden vol spetterende partijen. Zo zijn er nog meer bekende namen toegevoegd zoals Kevin van Heeckeren die o.a. bij GLORY in de ring staat en namen als Fred Sikking, Boy Boy Martin, Santino Verbeek en velen meer.

LEES OOK: Staredown Boxing Influencers loopt uit de hand

De WFL staat er om bekend de vechtfans te willen vermaken. De organisatie van Melvin Manhoef is dan ook een van de meest innoverende vechtsport organisaties die een mix van Kickboksen en MMA biedt. Tevens is men de organisatie achter Boxing Influencers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws