Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen

Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen

Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen

The Magician Hicham el Gaoui kondigt zijn afscheid aan.

De Marokkaanse vechter uit Den Bosch die in het verleden meervoudig Enfusion kampioen is geweest hangt zijn handschoenen op en maakt plaat voor de volgende generatie.

Hij stond in het verleden tegen toppers zoals Artur Kyshenko, waar hij van verloor op punten in 2015. Zijn laatste partij dateert al weer van een tijdje terug en toen pakte hij de winst op punten in een partij tegen Ulrik Bokeme die tegenwoordig bij Glory vecht.

Spannende strijd

Na lange stilte maakte de kickboks event promotor Antwerp Fight Organisation bekend dat The Magician Hicham el Gaoui weer de ring instapt op 2 november. Zijn tegenstander is geen onbekende en is niemand minder dan de Twin Boubaker el Bakouri.

In april 2016 stonden beide vechters al eens tegenover elkaar in de ring op het Fightsense Enfusion event in Den Haag. De Twin Boubaker kreeg 8 tellen en verloor uiteindelijk de partij op punten. Op 2 november belooft het een spannende rematch te worden omdat de Twin wat recht te zetten heeft en The Magician in Stijl afscheid wil nemen.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé