Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen Nieuws
Nieuws

Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen

Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen
Voormalig Enfusion kickbokskampioen El Gaoui met pensioen

The Magician Hicham el Gaoui kondigt zijn afscheid aan.

De Marokkaanse vechter uit Den Bosch die in het verleden meervoudig Enfusion kampioen is geweest hangt zijn handschoenen op en maakt plaat voor de volgende generatie.

Hij stond in het verleden tegen toppers zoals Artur Kyshenko, waar hij van verloor op punten in 2015. Zijn laatste partij dateert al weer van een tijdje terug en toen pakte hij de winst op punten in een partij tegen Ulrik Bokeme die tegenwoordig bij Glory vecht.

Spannende strijd

Na lange stilte maakte de kickboks event promotor Antwerp Fight Organisation bekend dat The Magician Hicham el Gaoui weer de ring instapt op 2 november. Zijn tegenstander is geen onbekende en is niemand minder dan de Twin Boubaker el Bakouri.

In april 2016 stonden beide vechters al eens tegenover elkaar in de ring op het Fightsense Enfusion event in Den Haag. De Twin Boubaker kreeg 8 tellen en verloor uiteindelijk de partij op punten. Op 2 november belooft het een spannende rematch te worden omdat de Twin wat recht te zetten heeft en The Magician in Stijl afscheid wil nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws