‘Vieze pedofielen!’ Kooivechter haalt uit na wedstrijd (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

‘Vieze pedofielen!’ Kooivechter haalt uit na wedstrijd (video)

‘Vieze pedofielen!’ Kooivechter haalt uit na wedstrijd (video)

MMA-vechter Joel Bauman beledigde Jimmy Kimmel en anderen tegen in een expliciet interview na zijn gevecht. Bauman, die zondag Anthony Ivy versloeg in Fury FC 68, daagde de gastheer van "Jimmy Kimmel Live" uit na de wedstrijd en zei later tegen iedereen Hollywood dat deze zijn "dick" moest eten.

"Dus al diegenen die twijfelen aan mijn NFT, jullie kijken naar de man die de reden is waarom universiteitsatleten en middelbare schoolatleten vandaag betaald worden. Meneer Influencer voor influencers," zei Bauman.

Gek

,,Ten tweede, Jimmy Kimmel! Noteer dit goed. Jij en alle andere mainstream media zijn pedofielen. Zuig een pik", waarna Bauman wegliep van de interviewer om met een uitsmijter van jewelste af te sluiten. "Oh, ben-ik-al-gecanceld.com?" (Bron Sportnieuws)

Hoewel Bauman tijdens zijn tirade niet veel in detail ging, kan de verwijzing mogelijk worden toegeschreven aan de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, zoals sommigen op sociale media hebben gesuggereerd. Het lijkt erop dat Kimmel de opmerkingen van Bauman nog niet heeft beantwoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws