VIDEO: Kickboks fans geschokt door verwoestende knock-out Nieuws
Nieuws

VIDEO: Kickboks fans geschokt door verwoestende knock-out

VIDEO: Kickboks fans geschokt door verwoestende knock-out

Schokkende beelden van kickboks wedstrijd uit Thailand waar gevreesd werd voor het welzijn van een van de vechters.

In het welbekende Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok stonden vrijdag kickboksers Vichannoi en Banlangngern tegenover elkaar. De namen van de beide kickboksers zeggen de Nederlandse fans wellicht niet veel maar in eigen land zijn het geduchte Muaythai vechters.

De wedstrijd tussen Vichannoi en Patongjaroen kreeg in de tweede ronde een schokkend einde toen Banlangngern een enorme elleboog stoot uitdeelde, welke resulteerde in een van de engste knock-outs van de afgelopen tijd.

Hersenletsel

Vichannoi bleef een minuut lang stuiptrekkend op het canvas liggen en er werd gevreesd dat de vechter zware schade of hersenletsel opgelopen had. De ellebogen van de Thaise vechters staan bekend als geduchte wapens.

VIDEO: Kickboks fans geschokt door verwoestende knock-out

De video van de knock-out ging viraal, op diverse forums werd gesproken over de heftige knock-out en hoe het met Vichannoi zou gaan. Deze poste enkele uren na de strijd een foto van zichzelf liggend op een brancard en leek ogenschijnlijk in orde. Wat de schade is die Vichannoi heeft opgelopen is niet bekend, de fans haalden in ieder geval opgelucht adem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws