Veronica stopt met online videoserie GLORY Kickboxing Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Veronica stopt met online videoserie GLORY Kickboxing

Veronica stopt met online videoserie GLORY Kickboxing

Maandag ging de laatste aflevering online van de GLORY Kickboxing videoserie Hemmers & Hendriks. In de serie werden nieuwtjes en gevechten van GLORY belicht.

Aan onze redactie werd bevestigd dat het stoppen van de videoserie Hemmers & Hendriks, losstaat van het vertrek van Cor Hemmers bij GLORY. Dit was al zo gepland. Zondag kwam naar buiten dat Hemmers de banden met de vechtsport organisatie verbroken heeft.

Op tv en online

Het stond al in de planning om maandag de laatste aflevering online te zetten. Hoe Veronica die onderdeel is van Talpa verder zal gaan in de samenwerking met GLORY is niet nader bekend. Veronica bracht onder ander live de gevechten van GLORY op tv en online.

GLORY kondigde aan vanaf oktober weer met events van start te gaan. Echter is dar verder nog geen nieuws over naar buiten gebracht. Ook zijn de vechters die op de events de strijd zouden aangaan nog zonder contracten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws