Verklapt? Verhoeven vs Overeem nog dit jaar tegen elkaar
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Verklapt? Verhoeven vs Overeem nog dit jaar tegen elkaar

Verklapt? Verhoeven vs Overeem nog dit jaar tegen elkaar

Rico Verhoeven zal dit jaar tegen voormalige UFC-vechter en legende Alistair Overeem de ring in gaan bij Glory. Althans dat indiceert een twitter bericht van de Nederlandse kickboks pionier Thom Harinck, welke later werd aangepast.

Oplettende fans zagen de tweet voorbij komen met de tekst’ ,,Gezellig laatste lunch met Alistair Overeem die vandaag uit Kroatie vertrek! Overeem hard in voorbereiding voor zijn gevecht tegen Rico Verhoeven. Osu”, schreef een kennelijk over enthousiaste Harinck.

Screenhot (MMA DNA)

Verklapt

Het bericht werd later verwijderd maar niet voordat het was vastgelegd door website MMA DNA. In het later geplaatste bericht vroeg een reageerder zich af of Harinck zijn mond voorbij had gepraat; ,,Toch niet tegen Verhoeven of mocht je dit niet verklappen?” Waarop Harinck reageerde ,,Nee dat dacht ik maar nog niet zeker tegen wie hij vecht maar dat het gevecht een keer komt dat hoop ik wel. “

De reactie van Harinck verwijst naar een misverstand, echter zijn insiders er van overtuigd dat dit jaar Verhoeven en Overeem tegenover elkaar staan. Wellicht als jaar afsluiter zoals gebruikelijk kampioen Verhoeven vecht.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page