TOPKICKBOKSER BADR HARI: 'ik ben geboren om te vechten'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TOPKICKBOKSER BADR HARI: ‘ik ben geboren om te vechten’

TOPKICKBOKSER BADR HARI: ‘ik ben geboren om te vechten’

Badr Hari vecht 7 november aanstaande tegen Benjamin Adegbuyi tijdens GLORY 76. Hij zegt dat vechten hem in het bloed zit.

Wie Badr Hari’s achtergrond kent weet dat hij een geboren vechter is. Als tiener kwam hij in aanraking met het kickboksen en dat legde de basis voor zijn grote successen in de sport. Over de hele wereld leerde men Badr kennen, en het noemen van zijn naam doet vele tegenstanders sidderen.

Badr houdt van vechten en gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn laatste wedstrijd tegen Rico Verhoeven in december 2019 bewees dat hij een kracht is om nog steeds rekening mee te houden. De fans kunnen Badr volgen via social media. In zijn laatste video lijkt een duidelijk boodschap te zitten.

De geboren vechter

“Vechten is jagen; het is een wreed plezier en ik ben ervoor geboren,”zegt Badr bij de video. We zien een Badr die meer dan klaar lijkt om tegen Adegbuyi de ring in te gaan. Ook zijn tegenstander traint flink door, onder andere in de sportschool waar GLORY kampioen Rico Verhoeven zijn skills aanscherpt.

Naar verluidt zal het GLORY 76 event live te volgen zijn via internet stream. Er zal ook een 4 man zwaargewicht toernooi plaatsvinden waarvan gisteren werd bekend dat er een verschuiving is. Jahfarr Wilnis vervangt Arkadiusz Wrzosek tegen de recentelijk door GLORY getekende Levi Rigters in de semi-finale.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page