TEGENVALLER: GLORY 'verwijderd' kickboksers uit top event Nieuws
Nieuws

TEGENVALLER: GLORY 'verwijderd' kickboksers uit top event

TEGENVALLER: GLORY 'verwijderd' kickboksers uit top event
TEGENVALLER: GLORY 'verwijderd' kickboksers uit top event

Kickboks organisatie GLORY heeft op het laatste moment een aantal gevechten geschrapt van haar dubbele event in Chicago aankomend weekend, GLORY 71 en 72.

GLORY heeft een een dubbele vechtkaart op het programma staan die deze vrijdag- en zaterdagavond plaatsvindt in de Wintrust Arena in Chicago tijdens het evenement “Weekend of GLORY”. Een aantal vechters zijn verwijderd uit hun geplande wedstrijden, waaronder Omari Boyd, Junior Tafa en Luke Whelan.

Vedergewicht Trevor Ragin ziet zijn gevecht ook in het water vallen. Geruchten gaan dat vechters problemen hadden om goedgekeurd te worden om te vechten, ook zouden enkele van hen kampen met visumproblemen.

Geen paniek

De GLORY-organisatie heeft daarop een verklaring afgegeven. Volgens GLORY is er niets speciaals aan de hand, en zij last minute wijzigingen voor een gebeurtenis van deze omvang niets bijzonders.

"Wijzigingen met handjevol vechters die uit hun gevechten werden gehaald zijn vanwege visum- of licentiekwesties en geen blessures, maar als je bedenkt dat het een enorm dubbel evenement is waarbij twee keer het gebruikelijke aantal vechters betrokken is, zijn de veranderingen niet bijzonder talrijk, 'zegt een woordvoerder van GLORY.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws