Tegenvaller: Buakaw Banchamek vs Yi Lang 3 afgelast Nieuws
Nieuws

Tegenvaller: Buakaw Banchamek vs Yi Lang 3 afgelast

Tegenvaller: Buakaw Banchamek vs Yi Lang 3 afgelast
Tegenvaller: Buakaw Banchamek vs Yi Lang 3 afgelast

Buakaw Banchamek's trilogie gevecht tegen Kung fu monnik Yi Long gaat niet door.

Het derde gevecht tussen Muay Thai-ster Buakaw Banchamek en Kung Fu-beoefenaar Yi Long lijkt te zijn geannuleerd. Hun ontmoeting was gepland voor 8 oktober in Hong Kong, maar volgens een recent bericht op Facebook gaat de wedstrijd niet door.

Zoals begrepen, heeft de Chinese vechter Yi Lang een blessure opgelopen, die hem dwong zich terug te trekken. Bovendien schetste Yi Long zijn vriendschap met Buakaw, daarom zou hij liever "elkaar niet voor de derde keer bevechten".

Knock-out

Het paar ontmoette voor het eerst medio 2015 in Jiyuan, China, waar Buakaw een drie-ronde unanieme beslissing scoorde in kickboksengevecht. De tweede ontmoeting in november 2016 in Nanjing, China eindigde in het voordeel van Yi Long.

Verwacht werd dat hun derde gevecht een ronde van negen minuten zou duren met de vechters die een ​​knock-out moesten scoren met 5 OZ handschoenen. De trilogie lijkt echter niet meer te gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws