'Sprakeloos!' Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Sprakeloos!’ Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht

‘Sprakeloos!’ Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht

'Sprakeloos!' Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht

Glory Kickboxing kondigde gisteren aan dat Luis Tavares zijn lichtzwaargewicht titelgevecht tegen Sergej Maslobjev heeft afgezegd. Redenen werden er niet gegeven maar Maslobjev is sprakeloos over de afzegging.

Tegen onze redactie Maslobjev in een reactie sprakeloos te zijn. ,,Op dit moment weet ik niet wat ik moet zeggen. Want ik zit in de moeilijkste fase van voorbereiding. Ik heb net de info gekregen”, zegt Maslobjev die klaar was om het gevecht aan te gaan.

,,Ik denk dat dat echte begrip binnen een paar dagen zal komen. Omdat het mijn plannen verandert en mijn harde voorbereidingen zinloos maakt. Ik begrijp het, maar ik voel het niet. Vraag het me een paar dagen later en ik zal kunnen uitleggen wat er in mij omgaat”, aldus een zichtbaar aangedane Maslobojev.

Hoe nu verder?

Nadat het nieuws bekend werd dat Tavares niet zou vechten zonder opgaaf van redenen ging de geruchtenmolen draaien. Contact van onze redactie met de inmiddels voormalige langetijd manager van de kickbokser Luc Smits, leert dat deze al een tijdje niet meer samenwerken. Smits kon dan ook verder niets mededelen over de afzegging.

Glory kondigde aan dat er binnenkort meer bekend wordt over een nieuwe matchup voor de lichtzwaargewicht titel. Een van de meest logische gegadigden lijkt Tarik Khbabez. Deze kondigde recentelijk aan een overstap te maken van het zwaargewicht naar lichtzwaargewicht.

Bekijk ook

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page