Nederlandse topkickboksers keren februari terug in actie bij ONE Championship
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse topkickboksers keren februari terug in actie bij ONE Championship

Nederlandse topkickboksers keren februari terug in actie bij ONE Championship

Santino Verbeek en Illias Ennahachi februari terug in actie bij ONE Championship
Santino Verbeek (links). en Illias Ennahachi (rechts)

Santino Verbeek en Illias Ennahachi komen na een lange afwezigheid door de coronapandemie weer in actie. De twee Nederlandse topvechters kondigden via social media aan dat er gevechten gepland staan voor februari.

Zowel Verbeek als Ennahachi behoren bij de Nederlandse kickboks top waarvan er een groot aantal onder contract staan bij de grootmacht uit Azië ONOE Championship.

Topvechters

Ennahachi de ONE vlieggewicht wereldkampioen stond in november 2019 voor het laatst in de ring. Hij zal ongetwijfeld zijn titel gaan verdedigen tegen een nog niet aangekondigde tegenstander.

Verbeek die overkwam van de WFL. naar ONE vocht zijn laatste wedstrijd voor de Aziaten in september van 2019. In zijn debuut destijds versloeg de Nederlander de beruchte Juan Cervantes. Ook de tegenstander van Verbeek is nog niet bekend.

Contact met de achterban van de vechters leert dat One Championship snel komt met een officiele aankondiging van beide gevechten en tegenstanders.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page