Rico vs. Badr: Peilingen geven verrassende uitslag Nieuws
Nieuws

Rico vs. Badr: Peilingen geven verrassende uitslag

Rico vs. Badr: Peilingen geven verrassende uitslag
Rico vs. Badr: Peilingen geven verrassende uitslag

Nog een tweetal maanden en dan zal duidelijk worden wie er al winnaar van Rico Verhoeven vs. Badr Hari uit de dus komt.

Er worden diverse peilingen gehouden door grote kickboks community's op social media, zo deed de Nederlandse Facebook groep 'we are kickboxers' de vraag uitgaan wie van haar ruim 140.000 volgers een voorkeur heeft voor een van beide top kickboksers.

Zoals de zaken er nu voorstaan lijkt Verhoeven als favoriet te worden aangemerkt, met een nipte voorsprong van 52% tegenover 48% voor Badr. Ook in de internationale peilingen hijgt Badr zijn tegenstander flink in de nek. In 2017 was dat anders, toen was de afstand tussen Verhoeven en Badr groter met omgerekend 62% voor de huidige GLORY wereldkampioen tegenover 38% voor Badr.

Wat lijkt er veranderd

De reden voor de verandering in de peilingen lijkt vooral te liggen in het feit dat Badr en fysiek sterker uitziet en afgetraind tegenover zijn eerste clash met Verhoeven. Ook doet social media een flinke duit in het zakje waardoor fans meer vertrouwen lijken te krijgen in beide vechters.

Wat Verhoeven betreft deze is altijd 70% klaar om te vechten, de top atleet hoeft dan ook niet veel gas bij te geven om tot de vereiste 100% ring conditie te komen. Toch zal 21 december pas echt uitwijzen of de peilingen juist aangeven. Daar waar Verhoeven een conditie beest is, heeft Badr een gevaarlijke knock-out. Wie is uw favoriet?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws