Rico Verhoeven wil knokken: 'klaar voor wie er durft' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven wil knokken: 'klaar voor wie er durft'

Rico Verhoeven wil knokken: 'klaar voor wie er durft'

Rico Verhoeven lijkt klaar om de ring weer in te gaan. De Glory Kickboxing kampioen die zijn laatste wedstrijd vocht in januari dit jaar, maakt kenbaar klaar te zijn voor wie er maar durft.

Eerder dit jaar verdedigde Verhoeven zijn titel niet, maar deed hij mee aan een vierman toernooi waar hij op een avond twee tegenstanders versloeg, Tarik Khbabez en Hesdy Gerges. Zijn laatste gevecht om de titel was tegen aartsrivaal Badr Hari in december 2019.

Tegen wie dan?

Van Verhoeven wordt door critici gezegd dat hij te weinig vecht en gemakkelijke tegenstanders krijgt, in het geval van Badr was het maar kantje boord. ,,Het is dat Badr een blessure opliep anders had de wedstrijd wel eens anders af hebben kunnen lopen", menen deze.

Dat de kickbokskoning nu op Instagram aa zijn fans vraagt; ,,Met wie wil je dat ik het gevecht aanga? Omdat ik klaar ben voor wie er ooit komt", lijkt een treken dat hij er klaar voor is. Overigens gaan er geruchten dat ergens oktober of november Verhoeven de inmiddels door Glory getekende ex-UFC'er Alistair Overeem zou treffen. Maar tegen wie wilt u hem het liefst zien?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws