Rico Verhoeven weg bij GLORY: "de hele boel zal dan instorten" Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven weg bij GLORY: "de hele boel zal dan instorten"

Rico Verhoeven weg bij GLORY: "de hele boel zal dan instorten"
Rico Verhoeven weg bij GLORY: "de hele boel zal dan instorten"

Niet alleen de kickboks fans lijken bezorgd over Rico Verhoeven en zijn voorlopige vrije status bij GLORY. Nu lijken voormalige collega’s van The King Of Kickboxing zich ook al druk te maken over het ongewisse lot, van de ongeslagen wereldkampioen.

Hij is stil rondom Rico Verhoeven, althans als het om een nieuw contract gaat bij GLORY Kickboxing. De top atleet houdt zijn fans goed op de hoogte van zijn activiteiten naast het kickboksen, maar over een nieuw contract of aankomend gevecht nog geen woord.

Dit maakt de gemoederen onrustig en via social media wordt er dan ook flink gespeculeerd en spreken fans, maar ook bekende vechters hun zorgen uit.

Zorgen

Zo ook meervoudig wereldkampioen en ex-GLORY collega Gabriel Varga. Via Instagram deelde hij afgelopen nacht een bericht waarin hij zijn bezorgdheid uitsprak dat GLORY toch niet hun grote kampioen zomaar zouden laten gaan.

Varga meldt: "Blijkbaar is Rico Verhoeven vrij om te gaan. Een van de weinige kickboksers die serieus geld verdiend. Ik hoop dat GLORY kickboxing hem ook niet zal verliezen. Ze verloren Joe Schilling, Israel Adesanya en Gokhan Saki om er maar een paar te noemen. "

Op instorten

De reacties op de post maken duidelijk hoe gelijkgestemden er over denken. "Glory zal snel instorten, ze verliezen alle grote namen zoals Robin van Roosmalen en Nicky Holzken, “ volgens een commentaar op de post.

LEES OOK: Rico Verhoeven krijgt eigen wassenbeeld

Ook op diverse forums is te lezen dat de fans zich bezig houden met Verhoeven en zijn toekomt binnen GLORY; "Rico heeft momenteel niet echt een tegenstander in GLORY. Ismael Londt is een goed voorbeeld van het verkeerd beheren van de zwaargewicht divisie, “ is te lezen op Reddit

Geen antwoord

Zal Verhoeven GLORY gaan verlaten en staat dan de boel op springen? Waar zal de topatleet Verhoeven zijn volgende uitdaging vinden, binnen of buiten de vechtsport? Allemaal vragen die tot nu toe onbeantwoord blijven maar de gemoederen flink bezig houden.

De fans hopen in ieder geval in de ring, waar dan ook, GLORY, UFC, Bellator of elk andere vechtsport organisatie. Dat GLORY zal instorten na een eventuele vertrek van Verhoeven lijkt niet waarschijnlijk, de organisatie heeft een wereldwijde aanhang en een grote vechters stal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws