Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven weg bij GLORY: “de hele boel zal dan instorten”

Rico Verhoeven weg bij GLORY: “de hele boel zal dan instorten”

Niet alleen de kickboks fans lijken bezorgd over Rico Verhoeven en zijn voorlopige vrije status bij GLORY. Nu lijken voormalige collega’s van The King Of Kickboxing zich ook al druk te maken over het ongewisse lot, van de ongeslagen wereldkampioen.

Hij is stil rondom Rico Verhoeven, althans als het om een nieuw contract gaat bij GLORY Kickboxing. De top atleet houdt zijn fans goed op de hoogte van zijn activiteiten naast het kickboksen, maar over een nieuw contract of aankomend gevecht nog geen woord.

Dit maakt de gemoederen onrustig en via social media wordt er dan ook flink gespeculeerd en spreken fans, maar ook bekende vechters hun zorgen uit.

Zorgen

Zo ook meervoudig wereldkampioen en ex-GLORY collega Gabriel Varga. Via Instagram deelde hij afgelopen nacht een bericht waarin hij zijn bezorgdheid uitsprak dat GLORY toch niet hun grote kampioen zomaar zouden laten gaan.

Varga meldt: “Blijkbaar is Rico Verhoeven vrij om te gaan. Een van de weinige kickboksers die serieus geld verdiend. Ik hoop dat GLORY kickboxing hem ook niet zal verliezen. Ze verloren Joe Schilling, Israel Adesanya en Gokhan Saki om er maar een paar te noemen. “

Op instorten

De reacties op de post maken duidelijk hoe gelijkgestemden er over denken. “Glory zal snel instorten, ze verliezen alle grote namen zoals Robin van Roosmalen en Nicky Holzken, “ volgens een commentaar op de post.

LEES OOK: Rico Verhoeven krijgt eigen wassenbeeld

Ook op diverse forums is te lezen dat de fans zich bezig houden met Verhoeven en zijn toekomt binnen GLORY; “Rico heeft momenteel niet echt een tegenstander in GLORY. Ismael Londt is een goed voorbeeld van het verkeerd beheren van de zwaargewicht divisie, “ is te lezen op Reddit

Geen antwoord

Zal Verhoeven GLORY gaan verlaten en staat dan de boel op springen? Waar zal de topatleet Verhoeven zijn volgende uitdaging vinden, binnen of buiten de vechtsport? Allemaal vragen die tot nu toe onbeantwoord blijven maar de gemoederen flink bezig houden.

De fans hopen in ieder geval in de ring, waar dan ook, GLORY, UFC, Bellator of elk andere vechtsport organisatie. Dat GLORY zal instorten na een eventuele vertrek van Verhoeven lijkt niet waarschijnlijk, de organisatie heeft een wereldwijde aanhang en een grote vechters stal.

Bekijk ook

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page