Rico Verhoeven steunt trainingsmaat: 'Vandaag belangrijk in strijd tegen Covid-19' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven steunt trainingsmaat: ‘Vandaag belangrijk in strijd tegen Covid-19’

Rico Verhoeven steunt trainingsmaat: ‘Vandaag belangrijk in strijd tegen Covid-19’

Rico Verhoeven staat pal achter Benjamin Adegbuyi die vanavond tegen Badr Hari de ring in gaat.

De langverwachte strijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi werd een paar keer eerder uitgesteld. Het Covid-19 virus gooide roet in het eten vanwege de pandemie. En in november toen bleek dat Badr het coronavirus had opgelopen.

Belangrijk

Ondanks de strikte coronaregels en de lockdown mag bij uitzondering van de overheid het GLORY 76 event toch plaatsvinden. Het NOC*NSF gaf GLORY en haar vechters de totsportstatus.

Zowel Badr als Adegbuyi kunnen rekenen op steun. En wat GLORY Kampioen Rico Verhoeven betreft gaat zijn steun niet alleen naar zijn trainingsmaat Adegbuyi. Maar deelt GLORY een stevige uppercut uit aan het Covid-19 virus door het gala door te laten gaan.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page