Rico: ‘Respect voor Badr, Jamal leugenaar, over Hesdy en meer…’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico: ‘Respect voor Badr, Jamal leugenaar, over Hesdy en meer…’ (video)

Rico: ‘Respect voor Badr, Jamal leugenaar, over Hesdy en meer…’ (video)

Rico Verhoeven: 'Respect voor Badr, Jamal leugenaar, Hesdy en meer...' (video)

Rico Verhoeven is openhartig over de tegenstanders in de zwaargewicht klasse. In een kort interview gaf de Koning van het kickboksen in 3 woorden zijn mening over Badr Hari, Hesdy Gerges, Jamal Ben Saddik en andere vechters.

Voor Badr Hari blijkt Verhoeven veel respect te hebben vooral diens vecht carrière. Dat blijkt uit de 3 woorden waarin de kampioen moest aangeven wat hij denkt. Over de recente tegenstander van Badr, Benny Adegbuyi zei Verhoeven kort maar krachtig ‘vriend’.

Leugenaar

Jamal Ben Saddik komt er minder genadig af en typeert Verhoeven de Belgische-Marokkaanse vechter als een leugenaar. Levi Rigters daarentegen ziet Verhoeven als zijn opvolger en noemt hij de Prins van het Kickboksen.

Over Hesdy Gerges zegt Verhoeven, ‘wat dan ook’ met andere woorden geen mening of niet interessant genoeg. De Roemeen Raoul Catinas betekent voor Verhoeven ‘kracht’, wat ook niet overdreven is. Catinas staat bekend als een harde knokker.

Vechten tegen Tyson Spong

Van de Turks-Nederlandse Gokhan Saki zegt Verhoeven, ‘Jammer dat hij GLORY verliet’. Saki stapte over naar het MMA-vechten bij de UFC. Naar Tarik Khbabez is Verhoeven merendeels nieuwsgierig.

De kans zit er in dat de Khbabez en Verhoeven elkaar ontmoeten in de ring aanstaande zaterdag in het GLORY 4 man toernooi. En over legende Tyrone Spong zegt de kampioen. ‘Erg interessant’ en iemand waar hij zeker tegen zou willen vechten.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page