Rico: 'Respect voor Badr, Jamal leugenaar, over Hesdy en meer...' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico: 'Respect voor Badr, Jamal leugenaar, over Hesdy en meer...' (video)

Rico: 'Respect voor Badr, Jamal leugenaar, over Hesdy en meer...' (video)

Rico Verhoeven is openhartig over de tegenstanders in de zwaargewicht klasse. In een kort interview gaf de Koning van het kickboksen in 3 woorden zijn mening over Badr Hari, Hesdy Gerges, Jamal Ben Saddik en andere vechters.

Voor Badr Hari blijkt Verhoeven veel respect te hebben vooral diens vecht carrière. Dat blijkt uit de 3 woorden waarin de kampioen moest aangeven wat hij denkt. Over de recente tegenstander van Badr, Benny Adegbuyi zei Verhoeven kort maar krachtig 'vriend'.

Leugenaar

Jamal Ben Saddik komt er minder genadig af en typeert Verhoeven de Belgische-Marokkaanse vechter als een leugenaar. Levi Rigters daarentegen ziet Verhoeven als zijn opvolger en noemt hij de Prins van het Kickboksen.

Over Hesdy Gerges zegt Verhoeven, 'wat dan ook' met andere woorden geen mening of niet interessant genoeg. De Roemeen Raoul Catinas betekent voor Verhoeven 'kracht', wat ook niet overdreven is. Catinas staat bekend als een harde knokker.

Vechten tegen Tyson Spong

Van de Turks-Nederlandse Gokhan Saki zegt Verhoeven, 'Jammer dat hij GLORY verliet'. Saki stapte over naar het MMA-vechten bij de UFC. Naar Tarik Khbabez is Verhoeven merendeels nieuwsgierig.

De kans zit er in dat de Khbabez en Verhoeven elkaar ontmoeten in de ring aanstaande zaterdag in het GLORY 4 man toernooi. En over legende Tyrone Spong zegt de kampioen. 'Erg interessant' en iemand waar hij zeker tegen zou willen vechten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/ik-moet-rico-verhoeven-verslaan-om-mijn-doel-te-bereiken/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws