Rico Verhoeven over 4 man toernooi: 'Ik heb genoten'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven over 4 man toernooi: ‘Ik heb genoten’

Rico Verhoeven over 4 man toernooi: ‘Ik heb genoten’

Rico Verhoeven had gisteravond weinig moeite met zijn tegenstanders in het GLORY 4 man toernooi. Als een mes door boter ging de koning van het kickboksen richting de finale. En hij genoot daar zichtbaar van.

Tegen Nu.nl zegt Verhoeven genoten te hebben van het toernooi. De topatleet die moest overschakelen van een tegenstander naar twee, leek daar geen enkele moeite mee te hebben. In zijn halve finale tegen Hesdy Gerges bleek de sportiviteit de overhand te hebben.

Verhoeven overheerste tegen Gerges, die bleek op korte termijn toch gevaarlijk te kunnen zijn. Gerges kreeg dan ook veel lof voor zijn optreden. Al vonden critici dat het een knuffelpartij was. En iets meer vuurwerk hadden verwacht.

Heftige strijd

Na het verslaan van Gerges trof Verhoeven de gevaarlijke Tarik Khbabez. Deze had zijn halve finale fel bevochten in een heftige strijd met Levi Rigters. Dit had duidelijk veel genomen bij Khbabez. Deze moest na een ronde opgeven tegen Verhoeven vanwege een handblessure.

,,Hesdy deed iets totaal anders dan ik verwachtte. Hij bleef maar bewegen. Tarik kwam echt om te vechten, waardoor het voor mij iets makkelijker was om door te komen”, zei Verhoeven tegen Nu.nl

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page