Rico steelt glorie moment Badr: ‘Spierballen taal’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico steelt glorie moment Badr: ‘Spierballen taal’

Rico steelt glorie moment Badr: ‘Spierballen taal’

Rico Verhoeven poste vandaag vlak nadat bekend werd dat rivaal Badr Hari op 17 juli de headliner verzorgt op Glory 78, een veelzeggende post. Met het bericht lijkt de Glory kampioen het glorie moment van Badr weg te willen nemen, althans dat denken de kickboksfans.

Kickbokslegende Badr zal op 17 juli de Pool Arkadiusz Wrzosek, de fans viel het op dat Rico die een post plaatste waar hij oud tegenstander Mladen Brestovac met een flinke uppercut terecht wijst, wellicht als moment gebruikt om onder de aandacht te komen.

Aandacht

,,Omdat Badr tegen hem gaat vechten heb je deze foto snel snel geplaatst om te laten zien dat jij sterker bent 🤣🤣🤣🤣🤣😂🔴 aandacht te kortttttt … 👀”, schrijft een fan die Brestovac hoogstwaarschijnlijk verwart met de Pool Wrzosek, waar Badr tegen vecht.

Verhoeven krijgt ook veel bijval, zoals van top acteur en goede vriend van de kampioen Mark Wahlberg die met een vlammende emoticon reageert. Overigens plaatste Rico alleen een biceps emoticon bij zijn bericht ‘spierballen taal” van de kampioen en een plaagstootje mag best wel, dat hoort er nu eenmaal bij.

Bekijk ook

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

‘Sukkel’: McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire

Conor McGregor heeft geen goed woord over voor zijn voormalige boksrivaal Floyd Mayweather

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page