Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / REMY BONJASKY: ‘Badr Hari is nooit kampioen geweest’

REMY BONJASKY: ‘Badr Hari is nooit kampioen geweest’

REMY BONJASKY: 'Badr Hari is nooit kampioen geweest'

Quotenet NL heeft zondag een verhaal gepubliceerd met fragmenten uit een gesprek tussen K-1 legende Remy Bonjasky, voormalig Nederlandse tennisster Raemon Sluiter en voetballer Perez.

De drie veelgeprezen atleten spraken over sport tijdens het spelen van het Italiaanse balspel. Tijdens een discussie over de populariteit van vrouwensport besprak Bonjasky de populariteit van kickboksen en de beloningen.

Badr is de Bad Boy

“Elke sport heeft blikvangers nodig. Hoe meer je opvalt, hoe meer kijkers, meer televisiegeld, sponsors, noem maar op. Kijk naar Badr Hari. Hij is nooit kampioen geweest, maar omdat hij als een ‘bad boy’ gepresteerd wordt, krijgt hij minstens zoveel betaald als Rico Verhoeven. Misschien meer, ‘zei Bonjasky.

Bonjasky werd gevraagd hoeveel Rico en Badr verdienen als ze met elkaar vechten. Remy zei dat de kickboksers tussen een half miljoen en een miljoen verdienen, maar “Het hangt ervan af hoe goed je kunt onderhandelen.”

Iedere klap een daalder waard

Vervolgens werd Bonjasky gevraagd of hij over zijn gages had onderhandeld. ‘Samen met mijn manager en advocaat. Ik stond in de ring, dus ik wilde ook weten wat die klappen waard waren. “

“Een goede manager regelt ook bonussen. Ik kreeg bijvoorbeeld 50.000 euro toen ik iemand knock-out sloeg. Hoe dan ook, het spelen van de slechterik is ook een goed bedrijfsmodel. Mike Tyson beet een oor af, sloeg zijn vrouw en verdiende het meeste geld, ‘antwoordde Bonjasky.

Bekijk ook

VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

Top worstelaar en MMA-vechter Joey Berkenbosch heeft afgelopen donderdag een betrapte pedofiel in bedwang gehouden ...

🎥 DOS SANTOS VS ROZENSTRUIK: Sranang Power of Brazil killer?

Aankomende zaterdagnacht staan Junior Dos Santos en Jairzinho Rozenstruik tegenover elkaar tijdens UFC 252. In ...

ZONDER GENADE: Ontslagen UFC-vechter doorbreekt stilte

Ray Borg heeft zijn eerste openbare verklaring afgelegd sinds zijn UFC-ontslag. Hij werd genadeloos aan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page