Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Regian Eersel: ‘Ik ga Nieky Holzken verslaan in Singapore’

Regian Eersel: ‘Ik ga Nieky Holzken verslaan in Singapore’

Regian “The Immortal” Eersel is klaar om een ​​nieuw stukje geschiedenis te schrijven tijdens ONE Championship ONE: ENTER THE DRAGON.

Op vrijdag 17 mei zal Eersel in het Singapore Indoor Stadium strijden om de ONE Lightweight Kickboxing Wereldkampioen te worden. Eersel zal het opnemen tegen landgenoot Nieky Holzken. In een interview met ONE Championship verteld Eersel dat hij Holzken zal gaan verslaan door zijn agressieve vechtstijl.

LEES OOK >> Nieky Holzken vs. Regian Eersel in ONE Titelgevecht

De 26-jarige is een geduchte tegenstander, het zal dan ook geen makkelijke partij worden voor beide vechters. Zowel Eersel als Holzken hebben meerdere wereldtitels veroverd voordat zij zich bij ONE voegden, het zijn vechters van wereld niveau.

Erg belangrijk

Holzken heeft een overweldigende knock-out en een zuurverdiende beslissing overwinning op zijn conto bij ONE. Eersel heeft tevens een aantal overwinningen bij ONE , zo versloeg hij Brad Riddell en later Anthony Njokuani met een prachtige tweede ronde knock-out.

“Het winnen van de titel betekent alles voor mij. Nieky Holzken verslaan is belangrijk voor mij om mijn erfenis op te bouwen. Om de titel te winnen is een grote eer, ONE Championship is momenteel de grootste organisatie in de kickboks wereld”, zegt Eersel.

Bekijk ook

LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

Conor McGregor klimt vijf plaatsen op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020. Hiermee ...

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...

ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

UFC Kampioen Jon Jones noemt Dana White ‘een fucking-leugenaar’. En vraagt ​​om zijn ontslag ”jammer ...