Radeloze kickbokser smeekt Bellator: "laat mij vechten” Nieuws
Nieuws

Radeloze kickbokser smeekt Bellator: "laat mij vechten”

Radeloze kickbokser smeekt Bellator: "laat mij vechten”
Radeloze kickbokser smeekt Bellator: "laat mij vechten”

Dat kickboksers smeken om te mogen vechten is niet een alledaagse gebeurtenis. Dat zij lief en leed delen via social media, is meer regel dan uitzondering. Zo ook kickbokser John Wayne Parr die letterlijk op de knieën lijkt te gaan en smeekt om een gevecht.

"Beste Bellator goden. laat me alsjeblieft snel vechten. Mijn knokkels hebben een aandoening waarbij ze voortdurend jeuken. Net zoals een kat een paal nodig heeft om te krabben, heb ik gezichten nodig om op te slaan om verlichting te vinden,” aldus Parr via Instagram.

LEES OOK: 2 tegen 1: 'straatgevecht loopt verkeerd af'

"Elke avond voordat ik ga slapen, denk ik graag aan alle gezichten die moeten worden verpulverdt, maar ik realiseer me ook dat er zo weinig tijd is om ze allemaal in elkaar te slaan. "

Indrukwekkend record

"Momenteel is mijn vecht record 145 gevechten in Muay Thai en boksen met 109 overwinningen en 56 knockouts. Met mijn OCD zou ik graag nog vijf gevechten houden om mijn carrière af te sluiten op 150 om te zeggen dat ik de sport een goede impuls gaf. “

Bedankt Bellatorkb ik kijk ernaar uit om binnenkort weer aan het werk te gaan. “

We gaan het zien

Tja… Wat zal Bellator doen laten zij een klaarblijkelijk voor oorlog klaar zijnde top vechter als Parr aan de kant staan? Of gaat zijn wens in vervulling? Het wordt dus even afwachten voor Parr en zijn grote schare fans.

Foto artikel: Instagram

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws