‘Onzin!’ Herkansing Badr vs Wrzosek geruchten ontkracht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

‘Onzin!’ Herkansing Badr vs Wrzosek geruchten ontkracht

‘Onzin!’ Herkansing Badr vs Wrzosek geruchten ontkracht

Badr Hari zou gepland staan voor een herkansing tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek aankomende februari. “Onzin”, zegt Nick Hemmers trainer/coach van de Pool vandaag tegen onze redactie.

Sinds Glory Collision 3 van afgelopen maand waar Rico Verhoeven voor de tiende keer met succes zijn titel verdedigde, gaan er geruchten dat Badr een tweede gevecht zou krijgen tegen Wrzosek. Dit wordt onder andere gevoed doordat Glory bekend maakte in februari 2022 met een groots evenement te komen.

Niks van waar

Vanuit het kamp van Wrzosek is er niet bekend over een eventuele herkansing met Badr zo zegt Hemmers. ,,Ik zie overal berichten over de rematch Badr vs Wrzosek. Ook wordt er gezegd dat er onderhandelingen zijn”, zegt Hemmers tegen onze redactie.

,,Maar daar is niets van waar, niemand heeft contact met ons gezocht. “ Uit de woorden van Hemmers is dus op te maken dat een gevecht tussen Badr en Wrzosek voorlopig niet plaats zal vinden. Hoe de Glory vechtkaart van het februari evenement er uit zal zien is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws