ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw Nieuws
Nieuws

ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw

ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw
ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw

ONE Championship heeft een officiële evaluatie uitgevoerd van het controversiële gevecht tussen Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee.

Conclusie van de evaluatie is dat het gevecht wat plaatsvond tussen Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee tijdens ONE: Enter The Dragon van 17 mei jl. een 'No contest" is geworden.

Dit is zuur voor Petchyindee, want deze zal opnieuw moeten bewijzen dat hij Petrosyan de baas kan. Petrosyan is de grote ster bij ONE en de beslissing wordt dan ook door niet iedereen met enthousiasme ontvangen. Zo wordt er gesuggereerd dat Petrosyan moet winnen.

Schuld van de scheids

ONE zegt over de beslissing: "De scheidsrechter heeft niet voldoende controle uitgevoerd over het illegale clinchen, wat resulteerde in meerdere overtredingen tijdens de wedstrijd."

ZIE OOK >> Regian Eersel: Rematch Nieky holzken met MMA-handschoenen

Er zal een herkansing plaatsvinden met de winnaar die doorgaat naar de halve finales van de US $ 1m ONE Featherweight Kickbox World Grand Prix

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws