ONE Championship tekent tegenstander debuut Jorina Baars? Nieuws
Nieuws

ONE Championship tekent tegenstander debuut Jorina Baars?

ONE Championship tekent tegenstander debuut Jorina Baars?
ONE Championship tekent tegenstander debuut Jorina Baars?

Vandaag maakt World Wide Management bekend dat een van haar vechters Ekaterina "Barbie" Vandaryeva een contract getekend heeft bij ONE Championship.

Het vechters management bureau melde de ondertekening van Vandaryeva via Facebook. De 28-jarige is een Wit-Russische kickbokser die de voormalige UFC-kampioen Joanna Jędrzejczyk versloeg in een controversiële beslissing in 2011 om zo WKN-kampioen te worden.

Vedergewicht kanonnen

In de post op Facebook vraagt het management bureau van Vandaryeva wie men denkt dat de tegenstander zal zijn in haar debuut. Onlangs tekende de Nederlandse kickbokser Jorina Baars ook bij ONE en deze vecht tevens in de vedergewicht klasse. Baars heeft net als Vandaryeva een Muaythai en kickboks achtergrond.

ZIE OOK>> Jorina Baars tekent bij ONE Championship

Voor de snelle puzzelaar is 1 + 1 snel 2. Er is namelijk niet veel keus in vrouwelijke vedergewichten bij ONE, dus een debuut van beide dames tegen elkaar is niet ondenkbaar. Overigens tekende Vandaryeva een exclusief 2-jarig contract bij ONE. Wanneer zij haar debuut maakt of tegen wie is niet bekend, maar wij zetten voorlopig in op Nederlands trots Jorina Baars.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws