ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod

ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod

Muaythai en kickbokslegende Buakaw Banchamek ontbreekt nog in de vechters stal van ONE Championship.

Tijdens een live-sessie op Facebook heeft Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship onthuld dat hij Buakaw Banchamek heeft benaderd om voor zijn organisatie te vechten, het bedrag is niet onthuld maar zou in de tonnen lopen.

Een van de grootste vechters ooit

Buakaw is bekend geworden door het tweemaal winnen van het K-1 Max-toernooi, maar heeft al jaren geen tegenstander van hoog niveau tegenover zich gehad. En daar zou bij ONE el eens snel verandering in kunnen komen.

Terwijl hij te maken heeft met relatief onbekende vechters, heeft ONE Championship gestaag enkele van de grootste namen in de sport gerecruteerd, zoals Giorgio Petrosyan, John Wayne Parr en de Nederlandse legende Andy Souwer.

Andy Souwer als tegenstander

Terwijl Souwer en Wayne Parr sinds de K-1 Max-dagen op een ander gevecht zijn gaan vechten, zouden er nog steeds een aantal enorme gevechten zijn voor Buakaw in de ONE Super Series. Een wedstrijd met de nieuw gekroonde vedergewicht Grand Prix-winnaar Petrosyan zou daar een van kunnen zijn.

Nu de vechtsportwereld momenteel in de wacht staat vanwege het coronavirus, of Covid-19, zou dit nu het ideale moment voor onderhandelingen kunnen zijn. Sityodtong zei dat hij nog steeds wacht op een reactie van Buakaw en zijn team. Het blijft dus nog even spannend.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page