ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod Nieuws
Nieuws

ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod

ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod
ONE Championship doet topkickbokser Buakaw lucratief aanbod

Muaythai en kickbokslegende Buakaw Banchamek ontbreekt nog in de vechters stal van ONE Championship.

Tijdens een live-sessie op Facebook heeft Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship onthuld dat hij Buakaw Banchamek heeft benaderd om voor zijn organisatie te vechten, het bedrag is niet onthuld maar zou in de tonnen lopen.

Een van de grootste vechters ooit

Buakaw is bekend geworden door het tweemaal winnen van het K-1 Max-toernooi, maar heeft al jaren geen tegenstander van hoog niveau tegenover zich gehad. En daar zou bij ONE el eens snel verandering in kunnen komen.

Terwijl hij te maken heeft met relatief onbekende vechters, heeft ONE Championship gestaag enkele van de grootste namen in de sport gerecruteerd, zoals Giorgio Petrosyan, John Wayne Parr en de Nederlandse legende Andy Souwer.

Andy Souwer als tegenstander

Terwijl Souwer en Wayne Parr sinds de K-1 Max-dagen op een ander gevecht zijn gaan vechten, zouden er nog steeds een aantal enorme gevechten zijn voor Buakaw in de ONE Super Series. Een wedstrijd met de nieuw gekroonde vedergewicht Grand Prix-winnaar Petrosyan zou daar een van kunnen zijn.

Nu de vechtsportwereld momenteel in de wacht staat vanwege het coronavirus, of Covid-19, zou dit nu het ideale moment voor onderhandelingen kunnen zijn. Sityodtong zei dat hij nog steeds wacht op een reactie van Buakaw en zijn team. Het blijft dus nog even spannend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws