Nieky Holzken: ‘Mijn knock-out power is alles bepalend’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieky Holzken: ‘Mijn knock-out power is alles bepalend’

Nieky Holzken: ‘Mijn knock-out power is alles bepalend’

Nieky Holzken: 'Mijn knock-out kracht is alles bepalend'

Nieky Holzken zal deze week in actie te zien zijn tijdens ONE on TNT Part III. De voormalige Glory kampioen weltergewicht, zal het opnemen tegen John Wayne Parr onder de Muay Thai-regels. Het gevecht heeft al eerder deze maand plaatsgevonden, maar wordt via tape-delay.

Al heeft het gevecht al plaatsgevonden, toch is de uitslag nog onbekend en wordt deze goed geheim gehouden. Over het gevecht zegt Holzken in een interview op de ONE site dat deze op zijn verlanglijstje stond. De strijd met Parr is niet onder de kickboks regels maar Muaythai, waar onder ander ellebogen zijn toegestaan.

,,Ik heb in Thailand getraind, ik ken hun spel, maar ik heb één grote verrassing en dat is mijn knock-out kracht”, zegt Holzken. ,,Als hij voor de ellebogen komt en hij komt voor de clinch, zal hij verrast worden, dat beloof ik. ” Holzken staat bekend om zijn harde stoten waar mening rivaal door slapend op de mat terecht kwam.

Meekijken

Een extra element aan het gevecht is het feit dat zowel Holzken en Parr geen bokshandschoenen dragen maar de kleinere MMA-handschoenen met open vingers. ,,Omdat ik weet dat ik een harde stoot over mij heb, zijn kleine handschoenen een bonuspunt voor mij”, aldus Holzken.

Wil je de verrichten volgen van Holzken dan kun je via YouTube meekijken in de nacht van woensdag op donderdag (22 april) om 02:30. Het gevecht en het complete evenement is daar gratis te zien via het officiële ONE Championship kanaal.

Bekijk ook

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page