Nieky Holzken: 'Mijn knock-out power is alles bepalend' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken: 'Mijn knock-out power is alles bepalend'

Nieky Holzken: 'Mijn knock-out power is alles bepalend'

Nieky Holzken zal deze week in actie te zien zijn tijdens ONE on TNT Part III. De voormalige Glory kampioen weltergewicht, zal het opnemen tegen John Wayne Parr onder de Muay Thai-regels. Het gevecht heeft al eerder deze maand plaatsgevonden, maar wordt via tape-delay.

Al heeft het gevecht al plaatsgevonden, toch is de uitslag nog onbekend en wordt deze goed geheim gehouden. Over het gevecht zegt Holzken in een interview op de ONE site dat deze op zijn verlanglijstje stond. De strijd met Parr is niet onder de kickboks regels maar Muaythai, waar onder ander ellebogen zijn toegestaan.

,,Ik heb in Thailand getraind, ik ken hun spel, maar ik heb één grote verrassing en dat is mijn knock-out kracht", zegt Holzken. ,,Als hij voor de ellebogen komt en hij komt voor de clinch, zal hij verrast worden, dat beloof ik. " Holzken staat bekend om zijn harde stoten waar mening rivaal door slapend op de mat terecht kwam.

Meekijken

Een extra element aan het gevecht is het feit dat zowel Holzken en Parr geen bokshandschoenen dragen maar de kleinere MMA-handschoenen met open vingers. ,,Omdat ik weet dat ik een harde stoot over mij heb, zijn kleine handschoenen een bonuspunt voor mij", aldus Holzken.

Wil je de verrichten volgen van Holzken dan kun je via YouTube meekijken in de nacht van woensdag op donderdag (22 april) om 02:30. Het gevecht en het complete evenement is daar gratis te zien via het officiële ONE Championship kanaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws