Nederlandse topvechter Regian Eersel verdedigd ONE wereldtitel in Singapore
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse topvechter Regian Eersel verdedigd ONE wereldtitel in Singapore

Nederlandse topvechter Regian Eersel verdedigd ONE wereldtitel in Singapore

Regian Eersel (rechts) in gevecht met Nieky Holzken

Regian Eersel zal eind deze maand zijn titel verdedigen tegen Islam Murtazaev. De Nederlander heeft vier van de vier gevechten gewonnen bij ONE Championship, maar kwam niet in actie in 2020.

ONE: ‘Fists of Fury’ Deel III wordt uitgezonden op 19 maart. Maar op vindt op 26 februari al plaats. Het evenement wordt opgenomen en via tape Delay uitgezonden op 19 maart. ONE doet dit vaker en houdt de uitslagen angstvallig geheim.

Titelgevecht

Eersel heeft een aantal keer tegen landgenoot Nieky Holzken gevochten. En zet zijn lichtgewicht titel het Singapore Indoor Stadium op het spel tegen de Rus islam Murtazaev.

Murtazaev staat momenteel op # 5 in de lichtgewicht ranglijst, ondanks dat hij nooit voor ONE heeft gevochten. De Rus heeft eerder gestreden voor Kunlun en Thai Fight en wint Sudsakorn Sor Klinmee.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page