MURTHEL GROENHART: 'GLORY, laat mij niet langer wachten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

MURTHEL GROENHART: 'GLORY, laat mij niet langer wachten'

MURTHEL GROENHART: 'GLORY, laat mij niet langer wachten'
MURTHEL GROENHART: 'GLORY, laat mij niet langer wachten'

Het lijkt er op dat ook de vechters die bij GLORY Kickboxing onder contract staan. Het wachten op nieuws niet langer kunnen opbrengen.

Het blijft angstvallig stil rondom GLORY Kickboxing. Geen nieuws over datums, geen gevechten die worden aangekondigd, alleen geruchten waar niets zeker is. Sinds de problemen waar de vechtsport organisatie in verkeerd naar buiten kwamen. Is het een wirwar van berichten, maar GLORY zelf zwijgt.

Geen nieuws, goed nieuws?

Toch komt er mondjes maat wel iets naar buiten op de nieuwspagina van GLORY zelf. Een teruggave beleid van gekochte tickets. En iets geheel nieuws een introductie van een pas getekende vechter in dit geval voormalig Enfusion kampioen Levi Rigters.

Wat opvalt dat deze zowel in het Engels als Nederlands wordt geïntroduceerd en in interview vorm. Toch lijkt het intern ook niet duidelijk voor de vechters wat hen te wachten staat. Zo poste GLORY interim kampioen Murthel Groenhart donderdag een bericht waar hij vraagt niet langer te hoeven te wachten.

Geduld raakt op

"Speeltijd met Fernando Groenhart door gewoon wat bodyshots te doen Glory kickboxing. Ik en mijn fans wachten nog steeds, laat ons niet te lang wachten," aldus de post van de topvechter. Waarom GLORY niet naar buiten komt is niet duidelijk.

Ondertussen lijken de kampen verdeeld. Boze tongen beweren dat het einde oefening zou zijn voor de kickboks organisatie. Terwijl anderzijds fans hopen op een stevige terugkeer en zeggen te geloven dat het goed komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws