Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Muay Thai-ster Yodsanklai Fairtex in actie tijdens ONE Championship Kuala Lumpur

Muay Thai-ster Yodsanklai Fairtex in actie tijdens ONE Championship Kuala Lumpur

Foto via Instagram

De beroemde Muay Thai vechter Yodsanklai ‘The Boxing Computer’ Fairtex kondigde vandaag via zijn Facebookpagina aan dat zijn volgende gevecht gepland is op 7 december in Maleisië. Eerder deze maand gaf ‘The Boxing Computer’ nog te kennen dat zijn volgende uitje al ingepland stond voor november.

In Kuala Lumpur zal Yodsanklai het opnemen tegen de Australiër Luis Regis. Het gevecht wordt verwacht op de vechtkaart tijdens het evenement “ONE: Destiny of Champions” dat plaats zal vinden in de Axiata Arena.

Yodsanklai  vs Chris Ngimbi

Afgelopen juli, in een eerder gevecht, won Yodsanklai door unanieme beslissing van Yuan Bing. Daarvoor versloeg hij op dezelfde manier Chris Ngimbi, die zijn ONE Championship-debuut maakte in mei.

De strijd tussen Yodsanklai en Luis Regist is naar verluidt gepland voor drie rondes met een gewichtslimiet van 70 kg.  De wedstrijd wordt naar verwachting in de komende dagen nog officieel aangekondigd door middel van promotie.

Bekijk ook

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

Kickboksen: ONE Championship’s wedstrijd beleid onder vuur

Er is flink wat commentaar op het wedstrijd beleid van ONE Championship vanuit vechtsport kringen.

GLORY 67: Petchpanomrung verdedigt titel tegen Boynazarov

Vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

REGIO NIEUWS UITGELICHT