Mohammed Jaraya in training voor GLORY Kickboxing rentree? (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mohammed Jaraya in training voor GLORY Kickboxing rentree? (video)

Mohammed Jaraya in training voor GLORY Kickboxing rentree? (video)

Mohammed Jaraya vocht zijn laatste wedstrijd bij GLORY in december 2019. Daar versloeg hij via decision Massaro Glunder. Precies een jaar later lijkt de topkickbokser zich voor te bereiden op een terugkeer.

Op Instagram laat Jaraya zien dat hij nog steeds een kracht is om rekening mee te houden. In een video toont de kickbokser dat hij wellicht al een jaar op de reservebank zit, maar zijn stootkracht nog even krachtig is als altijd.

De jonge vechter verblijft stond gepland om in maart van dit jaar te vechten tijdens GLORY 74 tegen Luke Whelan. Echter gooide de coronapandemie en het faillissement van de organisatie roet in het eten.

Januari rentree

Jaraya verblijft al enige tijd in Burj Khalifa, Dubai. Waar hij ook veel tijd doorbrengt met goede vriend en rapper Lil' Kleine. Maar er is niet alleen tijd voor plezier. Er wordt ook hard getraind.

30 januari is het eerst volgende GLORY evenement met Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik in de hoofdrol. Wellicht dat Jaraya daar ook acte de présence zal geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws