MET SPOED GEZOCHT: Topkickbokser om kampioen te verslaan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

MET SPOED GEZOCHT: Topkickbokser om kampioen te verslaan

MET SPOED GEZOCHT: Topkickbokser om kampioen te verslaan
MET SPOED GEZOCHT: Topkickbokser om kampioen te verslaan

De Japanse Rise Kickboxing organisatie heeft een probleem, er is geen tegenstander voor kampioen Nasugawa Tenshin. Vechtsport kenners kennen de Japanner van zijn wedstrijd tegen Floyd Mayweather.

RISE heeft aangekondigd dat RISE's eerste tv-wedstrijd "Cygames presents RISE on ABEMA" zal worden gehouden op zaterdag 11 juli. Er is geen ticketverkoop omdat er geen publiek is. Het event wordt live uitgezonden op ABEMA TV.

Veel topvechters namen deel aan dit toernooi, maar wat vooral opvalt is dat Nasugawa Tenshin deelneemt aan de competitie maar nog geen tegenstander heeft. Deze worden nu uitgenodigd om te vechten door middel van open rekrutering.

Top tegenstander

Over het proces van de open oproep voor deelnemers zei RISE President Ito: "Momenteel zijn er geen binnenlandse tegenstanders. Er zijn ook buitenlandse vechters die het land niet binnen kunnen komen vanwege coronsmaatregelen.

Daarom zal RISE tegenstanders openlijk uitnodigen voor de tv-wedstrijd. Maar aangezien het een echte match is, wil men zorgvuldig geselecteerde vechters selecteren die fysiek en mentaal compleet zijn. Rise wil een jonge en energieke vechter kiezen die Nasugawa Tenshin zelfs zou kunnen verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws