Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy. Vandaag werd bekend dat de topkickbokser is ingedeeld op het evenement. Rigters stond in januari dit jaar in de ring bij Glory Kickboxing.

Tijdens het vierman toernooi waaraan hij meedeed sneuvelde Rigters net voor het finale gevecht tegen Glory Kampioen Rico Verhoeven. Het was Tarik Khbabez die Rigters de eer afsnoepte en de strijd met Verhoeven aanging. Het AD meldt vandaag dat Rigters terugkeert in juli.

Wereldkampioen worden

Rigters treft Tomas Mozny uit Slowakije. In het interview met het AD verteld Rigters dat hij voor zijn 28e wereldkampioen wil zijn bij de organisatie. Alhoewel Rigters thuis zit met een blessure aan zijn kuit verwacht hij op en top te zijn in juli; ,,Ik word wel een beetje gek hier, maar ik hoop over een weekje weer te trainen”, zegt hij tegen het AD.

Badr Hari keert tevens op Glory 78 terug, terwijl hij het zal opnemen tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek. Badr leed in december vorig jaar een TKO verlies tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Voor Badr zal dit gevecht een weg terug naar de troon van Verhoeven kunnen betekenen.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page