Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari

Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari

Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari

Een succesvol topkickbokser worden doe je niet zomaar, daar gaan jaren van training aan vooraf. Zo ook bij kickbokslegende Badr Hari.

Badr Hari is een van de bekendste kickboksers ter wereld, tegen alle grote namen uit vechtsport scene heeft hij dan ook al gestaan. Wie Badr Hari zoal volgt zal zien dat hij geëvolueerd is tot een ware zwaargewicht in de kickboksring.

Ooit begonnen in zijn jeugd is Badr Hari een voorbeeld van een vechter die in de loop der jaren is gerijpt tot een echte veteraan. Ook het levende bewijs dat als je wilt je de top kunt bereiken. Nu is dit niet voor iedereen weggelegd zoals in elke topsport, maar om het niveau te halen moet je meer doen alleen stoten en trappen.

Kracht en snelheid

De kickboksers die nu actief zijn grijpen steeds meer naar trainingen waar hun lichaam zich staalt. Niet elke training is geschikt, maar krachttraining onder een goede begeleiding kan een vechter een heel eind op weg helpen. Zo trainde Badr Hari tijdens de coronapandemie dan ook door op kracht, wat in zijn sparring sessies te zien is.

Maar welke oefeningen maken je sterker zonder af te doen aan je kickboks skills en snelheid. De oefeningen die Badr Hari veelal lijkt te doen zijn een combinatie van kracht en snelheid. De website ManMan bracht de oefeningen van Badr Harin in kaart.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page