Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari

Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari
Krachttraining een van de wapens van kickbokser Badr Hari

Een succesvol topkickbokser worden doe je niet zomaar, daar gaan jaren van training aan vooraf. Zo ook bij kickbokslegende Badr Hari.

Badr Hari is een van de bekendste kickboksers ter wereld, tegen alle grote namen uit vechtsport scene heeft hij dan ook al gestaan. Wie Badr Hari zoal volgt zal zien dat hij geëvolueerd is tot een ware zwaargewicht in de kickboksring.

Ooit begonnen in zijn jeugd is Badr Hari een voorbeeld van een vechter die in de loop der jaren is gerijpt tot een echte veteraan. Ook het levende bewijs dat als je wilt je de top kunt bereiken. Nu is dit niet voor iedereen weggelegd zoals in elke topsport, maar om het niveau te halen moet je meer doen alleen stoten en trappen.

Kracht en snelheid

De kickboksers die nu actief zijn grijpen steeds meer naar trainingen waar hun lichaam zich staalt. Niet elke training is geschikt, maar krachttraining onder een goede begeleiding kan een vechter een heel eind op weg helpen. Zo trainde Badr Hari tijdens de coronapandemie dan ook door op kracht, wat in zijn sparring sessies te zien is.

Maar welke oefeningen maken je sterker zonder af te doen aan je kickboks skills en snelheid. De oefeningen die Badr Hari veelal lijkt te doen zijn een combinatie van kracht en snelheid. De website ManMan bracht de oefeningen van Badr Harin in kaart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws